Uudenmaan Sähkötekniikka JP Oy on vuonna 1991 perustettu sähköurakointiliike, joka on erikoistunut kokonaisvaltaisiin sähkö– ja teleurakoihin. Meillä on kokemusta sekä vaativista julkisista että yksityisistä kohteista.

Kaikkea toimintaamme ohjaa pyrkimys parhaaseen mahdolliseen laatuun, aina suunnittelusta asennustyöhön ja kohteen luovuttamiseen asti. Kehitämme itseämme kohteiden luovutuksen jälkeen kerättävän asiakaspalautteen avulla. Rakennuttajat ovat antaneet myönteistä palautetta toiminnastamme.

Yrityksen toimitusjohtaja on Juha Pelkonen, joka vastaa sopimuksista, urakkalaskennasta ja sekä talouden johtamisesta. Jokaista työmaatamme hoitaa nimetty, asialleen omistautunut projektipäällikkö. Henkilökuntaamme kuuluu 35 pätevää ammattilaista.

Kokemusta meillä on useista erilaisista kohteista aina kouluista uudisasuntoihin. Uudis- ja saneerauskohteiden asuntoja olemmekin tehneet jo yli 10.000 kpl!

Palvelumme

Uudenmaan Sähkötekniikka JP Oy on erikoistunut kokonaisvaltaisiin sähkö- ja teleurakoihin. Omaamme pitkän kokemuksen niin vaativista julkisista kuin yksityisistäkin kohteista.

Tarvitessanne tarjoamiamme palveluita, otattehan yhteyttä. Palvelemme teitä mielellämme!